Reserveer online

Huur een luxe groepsaccommodatie in Zuid-Limburg bij De Smockelaer

De luxe groepsaccommodaties in Zuid-Limburg van De Smockelaer zijn de perfecte plek voor een verblijf met vrienden, familie of collega’s. Gelegen op een prachtige locatie in het Limburgse Heuvelland, treft u onze 9 luxe groepsaccommodaties en groepsvilla’s aan. Tijdens uw verblijf geniet u in de luxe groepsaccommodaties niet alleen van ultieme luxe en comfort, maar ook van onze ongekende gastvrijheid.

Luxe groepsaccommodatie in Zuid-Limburg

Bij De Smockelaer huurt u niet zomaar een luxe groepsaccommodatie, de accommodaties zijn van werkelijk alle gemakken voorzien. Daarbij kunt u ook kiezen voor een groepsvilla met privé zwembad en wellness faciliteiten, gelegen bovenop de Schweiberg in Zuid-Limburg. De ultieme combinatie van luxe, comfort en een prachtige locatie.

Onze service en gastvrijheid gaat een stap verder

Tijdens uw verblijf in onze luxe groepsaccommodatie in Zuid-Limburg kunnen wij u volledig ontzorgen. Neem plaats in ons restaurant voor een heerlijke maaltijd, of laat onze chefkok voor u koken in de groepsaccommodatie. Ook wanneer u uw verblijf wilt combineren met een groepsuitje kunnen wij u volledig ontzorgen. Ervaar ook onze ongekende luxe en gastvrijheid!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

8,9
Op basis van 52 beoordelingen
Lees beoordelingen

Daarom De Smockelaer

  • Luxe groepsaccommodaties
  • Exclusieve villa's met zwembad
  • Gulle gastvrijheid
  • Géén reserveringskosten
  • U reserveert direct bij De Smockelaer
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding