Reserveer online

Smakelijke buffetten in Zuid-Limburg

Wanneer u overnacht in één van de gezellige groepsaccommodaties in Zuid-Limburg kunt u er voor kiezen om zelf te koken. Maar wat is er fijner dan u even helemaal in de watten te laten leggen? U hoeft geen menu samen te stellen, boodschappen te doen, te koken of af te wassen. Onze chefkok bereidt een heerlijke maaltijd voor u en het enige wat u hoeft te doen is genieten!

Ontbijt met verse broodjes van de warme bakker

De Smockelaer maakt het mogelijk om na een ontspannen nacht te ontbijten in uw groepsaccommodatie of in één van de restaurants van de Smockelaer. Alles ligt voor u klaar, een vers croissantje, vers gebakken broodjes en uiteraard vers geperste jus d'orange. U kunt zelf kiezen tussen een luxe of bourgondisch ontbijt, dus wilt u uitgebreid of heel erg uitgebreid ontbijten? De keuze is aan u.

Lunchen bij de Smockelaer

Een mand met vers gebakken broodjes, diverse soorten hartig beleg en zoetwaren. Een uitgebreide lunch die u ongetwijfeld zal smaken. Maar bij de Smockelaer kunt u uw lunch uitbreiden nog veel meer heerlijkheden. Denk aan een kopje soep, salade of varkenshaas, het zijn slechts enkele voorbeelden. U kunt uw lunch net zo uitgebreid maken als u zelf wilt. En mogen we u één tip geven? De Limburgse huisgemaakte vlaai is zo lekker, zo krijgt u deze nergens!

Vele mogelijkheden voor een smakelijk diner

De Smockelaer staat bekend om haar bourgondische keuken en dat zal u zeker ervaren wanneer u een buffet samenstelt. U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden, van een zeer uitgebreid buffet tot een diner met 2, 3 of 4 gangen. Wat u ook kiest, door het gebruik van verse streekproducten, biologisch vlees, de gulle gastvrijheid en de sfeervolle omgeving beleeft u een onvergetelijke avond!

Op basis van beoordelingen
Lees beoordelingen

Daarom Smockelaer

  • Sfeervol restaurant met openhaard
  • Ruim terras
  • Gebruik van streekproducten
  • Bourgondische keuken en gulle gastvrijheid
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding